Monday, March 28, 2011

hai i'm diehardfan k-pop(:

haihai,malas nak blogging,blog dah macam kandang lembu-,-,okay tak ni bukan apa yang aku nak cerita.ahad lepas aku pergi holiday dekat aeon jusco,sebelah tesco melaka alaa,dekat dengan melaka sentral.err'kau tau ke?haha.lepas tu jalanjalan dengan parents aku.then sampai dekat main area dekat centre di mana orang atas boleh tonjol kepale tengok what's happening kat bawah,tengah ade satu exhibition motor,modenas la segala bagaikan.ayah aku+adik aku cepat je jalan tengok ape yang best.adik aku dah bisikbisik dengan mak aku hadiah pmr die.aku tahu die nak mintak motor baru replace motor lame.serius tak bersyukur die tu.baru f3 dah demand bukan2.susun motor banyak2 depan rumah padahal menyemak je <.>

suddenly datanglah satu amoi cina yang cantik molek2 terkedek-kedek jalan datang dekat family aku.aku dah tarik nafas panjang2 bersedia tutup telinga untuk dengar ape taktik die nak tackle family aku beli motor tu.adik aku dah menyengih.geram je aku.then amoi tu datang kat aku suruh isi survey.aku memang malas bab mengisi ni sebab aku dah bosan harihari dekat asasi aku buat survey,aku suruh orang buat survey,aku kire survey,aku buat pie/bar chart,aku tulis preview.curse agaknye -.-'lastlast aku jadi mangsa isi borang tu.mujur soalan tak suruh aku buat essay.die tanye pasal bola,bajet aku stay up malam2,lepak kedai mamak lepas tu jerit kuatkuat bile gol,hentam **** sebab main laser*eh eh ape ni?haha*,lastlast aku isi favourite football team:harimau malaya:)tehee.amoi cun tu diri depan aku tengok setiap word yang aku tulis.i rimas tau u!

dah siap aku hantar.then die cakap ada lagi soalan kat page belakang.pergh!mcm paper exam dah.mujur soaln belakang tu pasal music pulak.aku syok lah hentam bulatbulat,then soalan last:

siapakah artis antarabangsa yang kamu minat?

my answer:2pm,SNSD,JYJ,Suju,LPG,INFINITE,F(x)..etcetc.
amoi tu ternganga,serius.haha.aku sengih je.ape die ingat aku tak tau k-pop,amoi said:

u minat 2pm korea ya?
my answer:yaa.i'm addicts blabla,i love khun most,blablaaa,

amoi tu tercengang dengar aku elaborate satusatu pasal 2pm.die pun diehardfan 2pm.memang best bile jumpe geng satu kepale.aku tak sangat minat 2pm.aku minat sorang member 2pm je,nichkhun(:,gila lama aku borak dengan die sampai dah takde idea aku nak bebel ape.mujur amoi tu taktau super junior.serius.amoi tu tak kenal suju.aku rase macam nak tergolek kat situ pun ade jugak.ade ke patot die cakap suju tu artis malaysia.mak aih.kalau macam tu harihari haja mengadap muke kyuhyun.kan haja?haha.aku pun angguk je yang suju tu artis malaysia sebab bile aku elaborate nanti lagi lama aku kena bebel.penat duh!lastlast hampir satu jam aku main 'tariktali' dengan amoi tu,aku pun blah.aku lari jauhjauh dah serik aku taknak tulis dalam survey pasal k-pop lagi.tapi best sebab dapt jumpe kawan baru,amoi comel(:haha

2 comments:

Hajar Samdin said...

amoi ni sewel agaknye tak kenal suju

JIEHA najihah ;D said...

haha,tspi serius wey appearance die nmpak mcm org yg pro-kpop.haha.buat malu je(: