Sunday, November 7, 2010

kali pertama

cayalah lu,first time aku sepanjang hidup di pusat asasi ni tak pernah tak menjejakkan kaki ke luar kawasan pada setiap minggu,garagara mahu menggantikan replacement class selama 8 jam dan baru tadi aku hampirhampir diserang sakit jantung apabila lecturer baru inform yang ada lagi 2 jam yang patut kelas kami ganti,hukhuk!tapi aku tak kisah sangat kot sebab dalam belajar sepatutnya takde perasaan malas mahupun kaki ponteng,bukan senang nak dapat lecturer yang sanggup korban masa weekend demi mencurah bakti pada student sendiri*ayat baik(;,plus,aku suke lecturer yang baru ni sebab dia selalu tegur kalau aku tak pakai spec time habis kelas,
 
"awak nampak tak jalan nanti?",sambil tersenyum(:,aww!

aku sebenarnya bukan rabun sangat,just kalau belajar,memang di whiteboard memang aku tak nampak pape,rabun jauh lah jugak,belajar pun aku pakai tu pun rasa macam nak tercabut je spec tu,haih!lecturer aku this sem lelaki,memang terbaiklah cara dia ajar kami semua,aku siap boleh tergelak(err,memang aku agak over time kelas),hurm,sicerely declared yang aku memang tak boleh tahan kelas yang terlalu lama,limit pun aku rasa 3 jam,then lepas tu startlah mamai,ulang-alik toilet,kacau orang sebelah,memang habit aku nak elak dari tidur dalam kelas,at least aku dapat something,tadelah rase macam useless gila kan pergi kelas 3 jam,topup tidur aku pun sempat,the best moment adalah waktu 1 minit sebelum kelas tamat,aku dah siapsiap pack barang,simpan buku,even,lecturer belum baca doa lagi,ish3!tapi,alahamdulillah,aku dapat adapt dengan semua lecturer baru walaupun ade certain yang aku tak brape nak kenal lagi,aku hope,takde sebarang masalah semasa berada di sem 2010/2011,aminn,doakan kuiz aku next week,chem,phy & math(:



2 comments:

Haikal Ramlee said...

insyaallah
mesti berjaya

;)

JIEHA najihah ;D said...

thnx haikal(:

u too.;D