Sunday, May 1, 2011

my crush

salam.

i was depressed,frustrated because of my own bad-attitude.because of me,you sad.i tak pernah terfikir nak hurt u.serius believe me sayang.every single word that comes out from my heart was totally true.believe me sayang that my love for you was pure and sincere..

rasa macam dah bertahuntahun kita selami lautan percintaan ini.kesetiaan u yang tak berbelah bahagi pada i membuatkan i hanyut dalam dakapan cinta u.tangan i tidak akan sesekali melepaskan u walaupun orang lain berebutrebut inginkan u.i tak sangka selama ni  u yang i kagumi,desperate for,finally i dapat u sendiri dengan mudah,kebetulan my dad pun berkenan dengan u untuk menjadikan u sebahagian dari hidup i.

i rasa bertuah sebab dapat u,kawankawan i cuba untuk rampas u dari i tapi i tetap tegar mempertahankan u dari hidup i walaupun i sanggup bergadai nyawa.itu janji i.i ingat lagi zaman manis kita bersama.u tahu kan i tetap akan bersama u walaupun u banyak kekurangan berbanding kawan2 u yang lain.u jangan risau.i tak pernah kisah pun pasal kekurangan mahupun kelemahan u.yang penting,kita saling memahami dan sanggup menerima kelemahan pasangan masingmasing.hmm.i love youu(:

tetapi disebabkan perkara tadi.i nak u tahu yang i takde niat pun nak tipu mahupun mempermainkan perasaan u.u ingat i sanggup lepaskan u setelah banyak harta i habiskan sematamata demi makan minum u haa?u ingat u boleh tipu i?tak sayangg..:),i minta maaf okay,i tak sengaja nak hurt u time lunch tadi.depan orang ramai i malukan u depan parents i,depan customers kfc lain.serius,i tak terfikir sedetik pun nak buat perkara memalukan tu tapi i terlanjur.hmm.i tahu salah i.

my dad suruh i jage u elokelok,sebab dia tahu u're my precious treasure;D,i tau sayang..i tahu u takkan mampu baca apa yang i tulis ni sebab u tak tahu membaca.maaf,langsung tiada niat i nak mengaibkan u.maafkan i okay?nanti siape nak kejutkan i solat subuh,siape nak nyanyikan lagu favourite i setiap hari?dengan siape i nak bermanje melepaskan bosan.betul tak?dun worry,i'll keep feeding u with nutritious foods everyday okay?kita berdamai tau(:

 dalam kenangan:gambar passport u mase tengah hot dulu.aww.tak larat i(:


gambar kelas:from left:goldie(my love <3),bludie,pinkie

i minta maaf okay sebab terjatuhkan u time lunch di kfc tengahhari tadi.pinkiepromise tak buat lagi-.-

2 comments:

feyna said...

muahahhahhahaha.naseb aku tak termuntah tadiii

JIEHA najihah ;D said...

hahaha.jangan muntah kat sini weyy.haha!